به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان با اشاره به ثبت روز ملی گندم و نان در تقویم رسمی کشور اظهار داشت: نام گذاری این روز، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت زحمات تمامی فعالان زنجیره «گندم تا نان» است، از کشاورزانی که بذر امید در دل خاک می کارند تا نانوایان که با دستان خود برکت را به سفره های مردم می آورند.
وی این روز را نمادی از اهمیت تولید و نقش گندم در زندگی روزمره مردم، فرهنگ سازی در مصرف درست نان و کاهش ضایعات عنوان کرد.
رحمانی با تاکید بر نقش کشاورزان در تامین امنیت غذایی از تلاشهای مجدانه آنان در مسیر تولید گندم به عنوان محصول استراتژیک و توسعه کشاورزی منطقه قدردانی کرد.
وی گفت: با وجود مشکلات جدی از جمله کاهش بارندگی و محدودیت منابع آبی درسال جاری کشاورزان با همت بالا و تلاش بیوقفه توانستهاند ۴۵٠ هکتار از اراضی شهرستان بستک را زیر کشت گندم ببرند که پیشبینی میشود بالغ بر یکهزار و ۸۰۰ تن گندم از این سطوح برداشت شود.
ماشاالله خنجی بخشدار مرکزی نیز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیر و پرسنل جهاد کشاورزی مدیریت شهرستان بستک و کشاورزان گندمکار اظهار داشت: کشاورزان این منطقه با همت و پشتکار خود در تأمین یکی از نیازهای اصلی جامعه یعنی گندم، نقش مهمی ایفا میکنند و به عنوان ستونهای اصلی اقتصاد و اشتغال منطقه شناخته میشوند.
در ادامه، مسئولین با حضور در چند نانوایی منتخب شهرستان، از نزدیک در جریان فعالیتهای نانوایان قرار گرفتند و در پایان، از نانوایان برتر به پاس خدمات با کیفیت، رعایت اصول بهداشتی و رضایت مردمی، با اهدای لوح سپاس تجلیل بهعمل آمد.