هرمزگان  به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب  تولید کننده محصولات سبزی و صیفی خار ج از فصل از جمله سبزیجات برگی است که از طریق فروش این محصولات 1 هزار زن هرمزگانی امرار معاش می کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : امسال سطح زیرکشت سبزیجات برگی 468 هکتار است که پیش بینی می شود  از این سطح 6 هزار و 580 تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سیدرضا امیری زاده افزود : تولید امسال نسبت به سال قبل به دلیل مدیریت مصرف آب  تغییری نکرده است .

وی اضافه کرد : شهرستان های بندرعباس، میناب، رودان، بستک، جاسک، بندرلنگه و سیریک از مناطق مهم تولید سبزیجات برگی در استان هستند.

امیری زاده با بیان اینکه چون در تولید محصولات سبزیجات برگی از کود شیمیایی کمتری استفاده می شود، محصولات تولید شده سالم هستند، اظهار داشت : جعفری، پیازچه، نعناع، شوید، ریحون، تره، شنبلیله، گشنیز، تربچه، خندل و گرگا از مهمترین ارقام سبزیجات تولیدی در هرمزگان می باشند.

وی خاطر نشان کرد : محصولات تولید شده علاوه بر عرضه در بازارهای استان به استانهای فارس و کرمان ارسال می شود.

امیری زاده افزود : فصل برداشت از اوایل آذر ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت سال آتی ادامه دارد.