تامین آرد روستاییان یکی از نیازهای آنها است که در این راستا تعاون روستایی هرمزگان با برنامه ریزی مناسب موفق به توزیع 100درصدی آرد مورد نیاز روستاییان شده است.
مدیر سازمان تعاون روستایی هرمزگان گفت: تعاونی های روستایی در 13 شهرستان استان کار توزیع آرد روستانشینان را بر عهده دارند.
به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سیروس اسدپور افزود: به دلیل مشکلات مالی تعاونی های روستایی، طرح اقتصادی کردن این واحد های تعاونی در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه به علت کمبود نیروی انسانی در شبکه تعاون روستایی استان، روند اجرای سیاست ها به کندی انجام می شود، اظهار داشت : امسال 14 طرح با هدف اقتصادی کردن تعاونی ها و تکمیل زنجیره ی تولید تدوین شده است.
سیروس اسدپور با اشاره به اینکه بیش از 125 هزار نفر عضو تعاونی های روستایی در استان هرمزگان هستند، اظهار داشت: 133 تعاونی روستایی، تولیدی، کشاورزی و… در سطح استان فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه تأمین موجبات پیشرفت، گسترش و تقویت تعاون و توسعه عملیات اقتصادی، بازاریابی، بازرگانی و خدمات تعاونی در روستاها از اهداف مهم سازمان تعاون روستایی است، افزود: وظایف هدایتی، حمایتی و نظارتی و مراقبت نیز از رسالتهای اصلی این سازمان است.
مدیر سازمان تعاون روستایی هرمزگان با بیان اینکه تعداد 11 اتحادیه تعاونی شهرستانی و 2 اتحادیه استانی در شبکه سازمان تعاون روستایی هرمزگان وجود دارد، بیان کرد: سازمان تعاون روستایی استان دارای 58 شرکت تعاون روستایی، 23 شرکت تعاونی تولید، 22 شرکت تعاونی کشاورزی، 6 شرکت تعاونی زنان و 2 شرکت سهامی زراعی است.
سیروس اسدپور افزود: شرکت های تعاون روستایی در هرمزگان در مجموع با سرمایه ای افزون بر 50 میلیارد و 557 میلیون و 476 هزار ریال در حال فعالیت هستند.
این مقام مسئول اظهار کرد: بیشترین سرمایه و عضو مربوط به شرکت های تعاون روستایی با 14 میلیارد و 714 میلیون ریال سرمایه و 110 هزار و 163 نفر عضو است.
اسدپور گفت: شرکت های تعاونی تولید نیز 3 میلیارد و 766 میلیون ریال سرمایه و چهار هزار و 347 نفر عضو، تعاونی کشاورزی 4 میلیارد و 9 میلیون ریال سرمایه و 8 هزار و 372 نفر عضو ، شرکت تعاون روستایی زنان 197 میلیون ریال سرمایه و هزار و 833 نفر عضو و شرکت سهامی زراعی با 4 میلیارد و 960 میلیون ریال سرمایه و 907 نفر عضو دارند.
وی افزود : تعاون روستایی می تواند در حذف واسطه ها و رساندن کالاهای مورد نیاز مردم با قیمت مناسب به دست مصرف کننده نقش موثری را ایفا کند.
مدیر تعاون روستایی هرمزگان گفت: راهبرد اصلی تعاونی روستایی و کشاورزی توزیع کالاهای اساسی در مناطق محروم برای رفاه حال روستائیان و اقشار آسیبپذیر است.
اسد پور افزود: فعالیت تعاونی های روستایی نقش مهمی در افزایش تولیدات بخش کشاورزی کشور داشته است.