هرمزگان در کشور رتبه چهارم تولید خرما را دارد.

معاون بهیود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سالیانه 150هزارتن خرما در استان تولید می شود .

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی زیارتی افزود : قریب به 30درصد خرمای تولیدی استان به کشورهای اروپایی ، آسیایی وخاورمیانه صادر می شود.

وی تصریح کرد : مهمترین رقم  خرمای استان پیارم است که 70درصد آن صادر می شود.

حسینی زیارتی بیان داشت : عمده کشت خرمای پیارم در شهرستان حاجی آباد می باشد.

وی با اشاره به اینکه هرمزگان در تولید سبزی وصیفی خارج از  فصل در کشور جز استان های برتر است اظهار داشت : سالیانه 77هزار هکتار از زمین های کشاورزی این استان به زیر کشت سبزی وصیفی می رود که از این سطح حدود 1میلیون و300هزار تن محصول برداشت می شود.

وی گفت : پیاز ، گوجه فرنگی ، انواع فلفل دلمه ای از مهمترین محصولات سبزی وصیفی هرمزگان است .