به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، طهماسب غلام پور با تایید این خبر اظهار داشت: از ابتدای امسال با جوجه ریزی ۱۳ میلیون و ۲۴۳هزارو ۷۷۵ قطعه ای در واحدهای مرغداری بالغ بر ۲۵هزار تن گوشت مرغ جهت تامین نیاز مردم استان تولید شده است.

غلام پور در ادامه با اشاره به پیشرفت ۱۷ درصدی میزان جوجه ریزی در استان از ابتدای سال تا کنون نسبت به زمان مشابه خاطر نشان کرد: تعداد ۳۰۵ واحد مرغداری فعال صنعتی گوشتی در هرمزگان وجود دارد که۳۷واحد با ظرفیت ۷۷۵ هژارو ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره برداری رسیده است.