به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان سید رضا امیری زاده، میزان برداشت محصول سیب زمینی در هر هکتار را حدود 33 تن عنوان کرد و افزود: امسال در مجموع یکهزار و ۱۷۹ تن سیب زمینی از مزرعه های کشاورزی این استان برداشت شود.
وی با اشاره به ۳۷۷ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان حاجی آباد به کشت سیب زمینی بیان کرد: این شهرستان به عنوان قطب تولید این محصول در هرمزگان بیشترین سطح زیر هکتار و تولید این محصول را در استان دارد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: برداشت سيب زمينی در استان از اواخر فروردين آغاز و تا اوايل خرداد امسال ادامه دارد. امیری زاده یادآورشد: رقم هاي سيب زمينی در هرمزگان بویژه شهرستان حاجي آباد شامل پيكاسو، آيندا، بورن و سانتا است.
وی گفت: محصول سيب زميني هرمزگان علاوه بر مصرف استان، به استان هاي اصفهان، تهران، يزد و كرمان نیز ارسال مي شود. وی ابراز کرد: شهرستان های حاجی آباد، رودان و جاسک از مناطق مهم توليد سيب زمينی در استان هرمزگان محسوب می شوند.
گفتنی است؛ استان هرمزگان دارای ۳۱ نوع محصول زراعی در ۷۸ هزار هکتار است که حدود ۴۸ هزار هکتار آن به سبزی و صیفی و ۳۰ هکتار نیز به کشتهای صنعتی، غلات، علوفه و کلزا اختصاص دارد. استان هرمزگان دارای ۳۱ نوع محصول زراعی است که در سال زراعی جاری طبق ابلاغ وزارت جهادکشاورزی تغییر الگوی کشت برای همه این محصولات اجرا شده و به صورت روزانه میزان سطح زیرکشت محصولات از طریق سامانه جامع پهنهبندی محصولات کشاورزی رصد میشود.