به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، مهدی ترابی در جلسه ستاد گیاهپزشکی با محوریت ملخ صحرایی که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته توسط اکیپ های ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی، گفت: ارائه گزارش اقدامات مربوط به ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی در سال گذشته، موجودی سمپاش و سم، اقدامات انجام شده در جهت مبارزه احتمالی پیش رو با ملخ صحرایی، وضعیت جوندگان مضر بخش کشاورزی و وضعیت بازدید از فروشگاه های سم تمامی شهرستانها در ستاد گیاهپزشکی بررسی می شود.

 اشرف منصوری مدیر حفظ نباتات نیز با اشاره به لزوم هماهنگی با فرمانداران ، دهیاران و شوراهای اسلامی در خصوص مبارزه با ملخ صحرائی ابراز داشت: سرویس سمپاشها و استفاده بهینه از امکانات موجود مانند تجهیزات ایمنی و سموم موجود در انبار شهرستانها از ضروریات می باشد.  

 در ادامه مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای حاجی آباد ، رودان ، میناب بندرعباس ، جاسک و بندرخمیر به ارائه گزارش پرداختند .

مدیر جهادکشاورزی شهرستان حاجی آباد گفت:تعداد 9 سمپاش توربینی بخش خصوصی و 6 دستگاه سمپاش یکصد لیتری به همراه 1560 لیتر سم در این شهرستان موجود می باشد.

به گفته عباسپور، در این شهرستان 9 منطقه ریزش ملخ صحرایی شناسایی شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رودان نیز اظهار کرد: در شهرستان رودان 217 لیتر سم، 2 دستگاه سمپاش توربینی و 3 دستگاه صد لیتری برای مبارزه با ملخ صحرائی موجود می باشد.

صامتی با اشاره به اینکه در حال حاضر موش در حالت خسارت زنی در این شهرستان می باشد، افزود: برگزاری دوره آموزشی شیوه های بازدید از فروشگاه های سم نیز در این شهرستان از ملزومات می باشد.

مویدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب نیز اشاره آمادگی بسیج نیروهای مردمی در امر ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی وکمبود نیروی انسانی بویژه در بخش حفظ نباتات گفت: در شش ماهه اول سالجاری، 9300 هکتار مبارزه با جوندگان انجام شده است.

همچنین مدیر جهادکشاورز شهرستان جاسک در ادامه به گزارش رویت ملخ در مرز سیستان و بلوچستان اشاره نمود .

گفتنی است؛ برگزاری جلسه مربوط به لجستیک و پشتیبانی بمنظور بررسی خوردروهای سازمان و برآورد هزینه های تعمیر و نوسازی، انجام سریع ردیابی در نواحی گزارش شده ورود ملخ صحرایی در مرز با استان سیستان و بلوچستان و اجرای عملیات مبارزه بر اساس دستورالعمل در کوتاهترین زمان ممکن، برگزاری جلسات هماهنگی با فرمانداران ،دهیاران و شوراهای اسلامی جهت همکاری در زمینه کنترل ملخ صحرایی ، حضور نفرات موجود در اکیپ های ردیابی و مبارزه تنها در یک اکیپ ، سرویس و آماده بکار بودن سمپاشها و خودروهای صحرایی و ارائه آموزشهای لازم در زمینه خطرات و دستورالعمل کنترل جوندگان بویژه با فسفردوزنگ از مصوبات این جلسه بود.