به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، کارگاه مدیریت بهینه تغذیه محصولات سبزی در گلخانه با تدریس دکتر آلبرتو موررا از کشور اسپانیا برگزار شد.
این کارگاه به صورت حضوری با شرکت ۱۵ نفر از گلخانه داران و مدیران ستادی جهادکشاوزری استان چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد که به صورت وبینار از طریق سامانه تاک استان هرمزگان نیز قابل دسترسی بوده است.
گفتنی است؛ در کارگاه مذکور در خصوص مدیریت بهینه تغذیه در شرایط شور و غیر شور در محصولات سبزی و صیفی و توصیه کودی دقیق آن محصولات در طی زمان کاشت تا برداشت مطالبی بیان شد.