به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، طی این جلسه  عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: بزرگترین وظیفه ما تامین امینت غذایی است و پایداری و تامین غذای سالم اولین هدف این سازمان است که باید در تولیدات همواره به آن توجه شود. عباس مویدی بهره برداران و تشکلهای مردم نهاد را دو رکن تولید عنوان کرد.

وی افزود: در وزارت جهاد کشاورزی، دو مرکز پژوهش و مطالعات داریم که در زمینه آبزیان و همچنین تولیدات گیاهی فعالیت دارند.

 مویدی تصریح کرد: در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان کارهای بسیار خوبی انجام شده است. بخش مهمی از سفره مردم به آبزیان، صید و صیادی و آبزیان پروری اختصاص پیدا میکند که مرکز اکولوژی خلیج فارس به عنوان مرکز برتر فعالیت خود را در این زمینه ها انجام می دهد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ابراز کرد: این تفاهم نامه قطعا باب یک موضوع مشترک برای انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی بین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان جهاد کشاورزی استان خواهد شد. رهاسازی فاضلاب و گازوئیل در دریا، انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام، لزوم آموزش ها، فرایندهای تولید از مواردی بود که در این جلسه درخصوص آن گفتگو شد.

گفتنی است، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان در این باره گفت: 3 عامل مهم ژنتیک، غذا و سایرعوامل محیطی در مرگ و میر زودرس تاثیر مستقیم دارند که بر اساس آمار و تحقیقات انجام شده، بالای 76 درصد مرگ و میر زودرس به این 3 عامل بر می گردد.

غلامعلی جاودان با اشاره به ارتباط مستقیم و مهم بین غذا و بیماری ها تصریح کرد: هم اکنون در حال بررسی وضعیت فشارخون و دیابت مردم هستیم که این نوع بیماری ها به عنوان مرگ و میر خاموش و زودرس در جامعه شناخته می شوند. جاودان در خصوص اهمیت تولید و ارائه محصولات غذایی گفت: با کنترل و مدیریت تولیدات غذایی هم بار بیماریها کاهش پیدا می کند و هم خسارت اقتصادی کمتری به خانواده ها و کشور وارد می شود. وی ابراز امیدواری کرد با امضای این تفاهم نامه از ظرفیت های بالای این دو سازمان مهم در تامین سلامت مردم، استفاده بیشتری کرد.