به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این جلسه که به ریاست مدیرکل امور اقتصادی استانداری، دبیری رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و حضور سایر اعضاء برگزار شد، مهندس عباس مویدی از تخصیص سهمیه آرد نهادها و سازمان های نظامی و انتظامی و صنایع بزرگ مستقر در استان مطابق راهکارهای قانونی پس از ارسال لیست از سوی این نهادها به شورای آرد و نان خبرداد واظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی برای تامین نیاز بخش های مختلف در حوزه آرد، مطابق قانون اعلام آمادگی دارد.
وی در ادامه با اشاره به درخواست فرمانداران شهرستان های میناب و بندر خمیر در زمینه دو مرحله ای کردن تحصیص سهمیه ماهیانه آرد نانوایی ها، افزود: با توجه به نیاز استان و توافق دستگاه های متولی و همچنین ظرفیت حمل آرد به شهرستانهای مختلف و محدودیت ورود به سامانه، در هر ماه آرد به صورت دو مرحله به نانوایی ها اختصاص خواهد یافت.
وی در ادامه با تائید سخنان بخشدار جزیره هرمز در خصوص مشکلات حمل و نقل آرد به این جزیره، خاطر نشان کرد: با تصویب شورای آرد و نان شهرستان بندرعباس و رایزنی با مدیریت عمران جزایر استانداری، بدنبال راهکاری جهت کاهش هزینه ها و تامین مستمر سهمیه آرد نانوایان جزیره هرمز هستیم.
دبیر شورای آرد و نان استان هرمزگان بر تشدید نظارت ها بر توزیع سهمیه آرد در استان با توجه به تنوع آرد تاکید کرد و گفت: فرمانداری ها و اتحادیه با توجه به این موضوع، میزان سهمیه بر اساس تنوع آرد موجود را ساماندهی نمایند.
مهندس مویدی با اشاره به فعالیت نانوایی های خیر پز در برخی شهرستان های استان اظهار داشت: در زمینه کمک به نانوایی خیرپز شهرستان های جاسک، بندر خمیر و بستک پیشنهاد شد؛ به صورت موقت با هدف تامین نیاز مجموعه نانوایی های خیر پز در این سه شهرستان ، خیرین با ثبت نام در سامانه کسب و کار و راه اندازی کارتخوان بانکی، پس از تائید با نظارت فرمانداری ها، به این نانوایی ها سهمیه اعطا شود.
وی افزود با حمایت از این اقدامات باید این سنت حسنه را در جامعه نهادینه کرد.
مهندس مویدی همچنین اضافه کرد: واردات آرد “نوع 6” از سایر استانها مطابق درخواست کارخانجات استان با تعهد تامین در استان به دستور استاندار و با هدف حمایت از تولید داخلی هرمزگان ممنوع اعلام شده اما کارخانجات استان نیز ملزم به ارتقای کیفیت آرد تولیدی خود باشند.
وی بر افزایش نظارت بر نانوایی ها توسط اتحادیه و فرمانداری ها تاکید کرد و بیان داشت: جلسه مشترک و تخصصی با حضور معاونت غذا و دارو، اداره استاندارد و اتحادیه ها در زمینه میزان مورد استفاده سبوس در آرد تولیدی استان با هدف افزایش کیفیت نان مصرفی مردم، برگزار و نتیجه آن به شورای آرد و نان استان ارائه گردد.