به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مهندس عباس مویدی همراه با معاونین و مدیران سازمان با حضور در منطقه کهورستان ضمن بازدید از پروژه های در دست اقدام بخش کشاورزی در این منطقه، طی نشستی با فعالان حوزه کشاورزی، منطقه کهورستان از توابع شهرستان بندر خمیر از نزدیک در جریان دغدغه های آنان قرار گرفت و برای مشکلات مطرح شده با حضور مدیران ستادی و شهرستانی تصمیم گیری شد.
در ابتدای این نشست احمد منصوری نماینده کشاورزان و مسئول بسیج مهندسین کشاورزی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بندرخمیر، ضمن بیان دغدغه های فعالان بخش کشاورزی این شهرستان، پیشنهاداتی نیز برای توسعه بخش کشاورزی و حرکت به سوی کشاورزی تجاری ارائه داد.
در ادامه این نشست صمیمی محمد کهورستانی رئیس صنف کشاورزی شهرستان بندر خمیر نیز خواهان کاهش تعرفه صادرات گوجه فرنگی و حمایت از فعالان در این بخش شد.
وی در ادامه یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی منطقه کهورستان را شوری آب عنوان و درخواست کرد: شرکت سیمان خمیر آب مورد نیاز خود را از طریق آب شیرینکن تامین نماید تا منابع آب زیر سطحی با هدف توسعه زراعت مصرف شود.
رئیس منابع طبیعی شهرستان خمیر؛ در ادامه این نشست با اشاره به قوانین موجود در زمینه رفع تصرف اراضی ملی خاطر نشان کرد: پرونده های متعددی با استفاده از ماده ۵۵ قانون در دستور کار برای برخورد با متصرفان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ما وظیفه داریم برای حفظ اراضی ملی مطابق قانون از هیچ تلاشی دریغ نکنیم و از طرفي هم حتی یک متر از مستثنیات مردم را نیز به عنوان اراضی ملی اعلام نکرده ایم.
پور احمد معاون امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در این نشست با تشریح قوانین واگذاری اراضی کشاورزی اذعان داشت: تلاش ما بر این است تا اراضی مورد بهره برداری کشاورزی، طبق قانون رفع تداخلات برای کمک به کشاورزان تلاش شود.
مهندس مویدی در این نشست با بیان اینکه منطقه کهورستان واقع در شهرستان بندر خمیر به عنوان قطب گوجه فرنگی مطرح است، اظهارداشت: توصیه ما به کشاورزان با توجه به افزایش هزینه های تولید، حرکت به سمت کشاورزی اقتصادی و توجه به افزایش تولید محصول در سطح است.
وی در ادامه با بیان اینکه، در طرح جدید دولت با حذف یارانه های تولید، قدرت خرید مردم با پرداخت یارانه مستقیم در حال تقویت اس، خاطرنشان کرد: اتحاد کشاورزان منطقه کهورستان یک امتیاز محسوب میگردد، چرا که با هم افزایی میتوانید برای فروش بهتر و دستیابی به بازارهای جدید برنامه ریزی کنید.
این مسئول ادامه داد: طبق ابلاغ جدید سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری هیچ گونه خدماتی به کشاورزانی که عضو اتاق اصناف کشاورزی نیستند داده نمیشود، لیکن بایستی اتاق اصناف در هر شهرستان و به دنبال آن دراستان تشکیل داده شود و خدمات مورد نیاز کشاورزان با استفاده از نظرات خود جامعه کشاورزی استان ارائه گردد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی ی استان هرمزگان در بخش پایانی این نشست به بسته حمایتی سازمان در قالب تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: متقاضیان احداث گلخانه در بخش کهورستان با ارائه درخواست از طریق سایت اقدام و از حمایت سازمان جهاد کشاورزی برخوردار شونود