هرمزگان رتبه اول طرح انتقال فضای باز سبزی و صیفی به محیط گلخانه
در هرمزگان  با توجه به هدف­‌گذاری­‌ها ، توسعه گلخانه ها  طی 6 سال اخیر 3 برابر شده و از 250 هکتار به 760 هکتار رسیده است و مقرر شده  طی چشم اندازی بلند مدت  در تبدیل فضاهای باز سبزی و صیفی  5 هزار گلخانه ایجاد شود. 
اولین جلسه ستاد گلخانه در سالجاری عصر چهارشنبه 31 فروردین ماه ،  با حضور ریاست سازمان جهادکشاورزی هرمزگان و مدیرشعب بانک کشاورزی استان ، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ، شرکت شهرکهای کشاورزی ، معاون بهبود تولیدات گیاهی ، مدیرباغبانی و جمع کثیری از گلخانه داران  برای تدوین برنامه‌­ها، پیگیری موانع و پایش و ارزیابی حرکت به سمت این هدف توسعه‌ای برگزارشد. 
 
افزایش تولید در سطح کشت نسبت به فضای آزاد، افزایش کارایی آب تا 10 برابر، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی تا 50 درصد، افزایش کارایی نهاده‌­های تولید از قبیل بذر، کود و سموم، کاهش هزینه‌­های کارگری نسبت به فضای آزاد، مدیریت و پیش­‌بینی و کنترل بهتر عوامل خسارت‌زا چون بیماری­‌ها و علف­‌های هرز در فضای گلخانه، امکان 2 تا 4 نوبت محصولات کشاورزی در سال که به تأمین و کنترل بازار و تکمیل زنجیره تولید کمک می­‌کند و کشت محصولاتی که امکان کشت در فضای آزاد را ندارند، دلایلی کافی و قانع کننده برای توسعه کشت گلخانه‌­ای است. 
رئیس  سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در اولین جلسه ستاد گلخانه هرمزگان گفت: بر اساس هدف‌گذاری برنامه توسعه گلخانه  استان هرمزگان با همراهی سیستم بانکی به 1020 هکتار گلخانه درسالجاری خواهیم رسید.  
مهندس مویدی افزود : استان هرمزگان  در طرح انتقال فضای باز سبزی و صیفی به محیط گلخانه هرمزگان رتبه اول کشور را دارد
وی ادامه داد :  هنوز با چشم‌انداز 10 ساله فاصله داریم و  با این حال گام­‌های بلندی در جهت رفع موانع و توسعه کشت گلخانه‌­ای برداشته شده است .
 مهندس مویدی  مسائلی چون عدم تأمین تسهیلات مناسب و ارزان قیمت و نیاز به تأمین اعتبار و یارانه­‌های دولتی، فرآیند استعلام­‌ها و تأمین منابع انرژی و آب را از عواملی دانست که سبب کندی روند توسعه کشت گلخانه‌ای شده است. 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان  از برداشتن قدم­‌های اساسی در این زمینه خبر داد که با ایجاد یک تشکل منسجم و همچنین یک کنسرسیوم صادراتی جهت محصولات گلخانه ای آغاز خواهد شد.
مویدی با تاکید بر سهولت  اخذ خدمات زیرساختی و  ویژه دولت را در مسیر توسعه نظیر اب وبرق و گاز و جاده  با وجود یک  تشکل منسجم افزود : پیگیری امور به صورت جمعی نتیجه بهتری را خواهد داشت.
رئیس ستاد  گلخانه استان  بر رفع مشکلات تسهیلاتی ، موانع احداث جاده  بین مزارع و تربیت نیروی انسانی ماهر گلخانه و تسریع و تسهیل روند صدور مجوزها تأکید کرد و گفت: استعلام‌های مورد نیاز نظام مهندسی و بانک باید در کمترین زمان پاسخ داده شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان همچنین پیگیری  ایجاد  سازه های استاندارد گلخانه ها را  با جهت دهی تسهیلات خواستار شد.
مویدی  گفت: برنامه توسعه شهرکهای  گلخانه‌ای نیز  در دستور کار این ستاد است که این شهرک‌ها باید در همه شهرستان‌ها در نقاطی که آب و زمین وجود دارد، مکان یابی شود،
دراین جلسه مقرر شد جلسات ویژه ای  با بانک کشاورزی و اتاق تعاون  در خصوص پیگیری مشکلات گلخانه داران برگزار گردد.