مدیر جهاد کشاورزی رودان گفت: برداشت فلفل دلمه ای و ریز از مزارع این شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” مجید اعمی”، سطح زیر کشت این محصول را یکهزار هکتار عنوان کرد و افزود: 95 درصد این اراضی به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز می باشند.
وی اظهار داشت: عملکرد تولید فلفل دلمه ای در هر هکتار 12 تن و فلفل ریز نیز هشت تن است که فاریاب، بند ملا، سرکهنان، رهدار و جغین از عمده مناطق زیر کشت این محصول می باشند.
این مسوول، سطح زیر کشت سال قبل را 800 هکتار ذکر کرد.