مدیرجهاد كشاورزی شهرستان سیریك گفت: یكی از مهم ترین اولویت كاری این نهاد توسعه خدمات شترداری و حل مشكلات عمده شترداران ازجمله تامین آب شرب می باشد.
ذبیح الله رمون، با توجه به كمبود آب سفره های زیرزمینی و نزولات آسمانی افزود: دراین راستا عملیات احداث سه باب آبشخور هركدام به طول 15 متر وسه باب استخر ذخیره آب به ظرفیت هركدام 36مترمكعب درمناطق شتر خیز ومسیر تردد شتران آغاز شده است.
وی اعتبار اختصاص یافته به این طرح ها را 300 میلیون ریال ذكر كرد وبیان داشت: هزینه اختصاص یافته برای این طرح ها از محل اعتبارات استانی می باشد كه اكنون با 80 درصد پیشرفت فیزیكی درحال انجام می باشد.
این مسوول اظهارامیداوری كرد: با توجه به همكاری متقابل شترداران و بهرهبرداران این طرح و طرح های مشابه و تكمیلی در آینده ای نزدیك به اهداف كلی وكلانی در توسعه خدمات شترداری درشهرستان سیریك دست یابیم.
رمون ابرازداشت: شهرستان سیریك دارای جمعیت دامی فراوانی در شترداری می باشد واز نظر اقلیمی و نژاد شتر منحصر به فرد است.
وی اضافه كرد: با حل مشكلات شترداران منطقه و جذب سرمایه گذاران در زمینه صادرات شتر و ارزآوری و ایجاد سرمایه گذاری های لازم درمدیریت پرورش شتر، شاهد تحولی عظیم در اشتغال زایی و رونق اقتصادی شهرستان دربخش كشاورزی بویژه صنعت شترداری خواهیم شد.
درحال حاضر شهرستان سیریك دارای چهارهزار نفر شتر با 500 نفر بهرهبردارمی باشد كه عمدهترین نقاط شترخیز این شهرستان روستاهای زیارت حسنآباد و میشی، كردر، گز و طاهروئیه، پگو و پالور می باشد.