به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، طرح کشت داربستی با استفاده از آب شور (دریا) در روستای”حمیران” بندرلنگه با حضور ” اسماعیلی” سرپرست معاونت توسعه ومدیریت منابع انساني استانداری هرمزگان، مهندس ” صالحی” رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان  وجمعی از مسوولان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازماندر این خصوص گفت: این طرح با هدف استفاده از منابع آب شور در راستای افزایش و پایداری تولید محصولات و همچنین بروز خشکسالی در استان  ومحدود بودن منابع آبی، در سطح 3 هکتار از اراضی کشاورزی و با اعتبار 245 میلیون ریال در این منطقه اجرا شد.

مهندس ” طهماسب غلام پور” افزود: منبع تامین آب در این طرح از طریق آبشیرینکن با ظرفیت 150 مترمکعب در شبانه روز تامین می شود.

این میزان سطح زیرکشت، تولید 180 تن محصول در هر هکتار را دارد.

 مهندس غلام پور در ادامه بیان داشت: هرمز گان با توجه به محدودیت های منابع آبی و دسترسی به آب های شور دریا بعنوان یک منبع طبیعی آب و دارا بودن شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب اساسا به صورت گلخانه طبیعی عمل می نماید که می توان با راهکارهای جد ید و با کمترین هزینه جهت احداث سازه  اقدام به بهره برداری از آب دریا و تولید محصول با روش کشت متراکم نمود.

وی اضافه کرد: از این رو احداث کشت داربستی محصولات سبزی وصیفی با استفاده از آب دریا و تولید قابل توجه محصول در آن می تواند ضمن افزایش تولید وکاهش هزینه، راهبردی  جهت بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی روستائیان باشد.