مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی از افزایش کشت های داربستی با استفاده از آب شور ( دریا) در هرمزگان خبر داد و گفت: بمنظور توسعه و ترویج کشت های داربستی محصولات سبزی و صیفی با استفاده از آب دریا برای سال 91 ، 100 هکتار پیش بینی شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس”کورش صادقی” با بیان اینکه پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت بیش از 15 هزار تن محصول برداشت شود، افزود: از محل کمکهای فنی و اعتباری تسهیلات کم بهره ای برای این موضوع پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد: طی برنامه پنجم توسعه پیش بینی می شود بیش از 500 هکتار از عرصه های نوار ساحلی به این امر اختصاص داده شود.

صادقی در ادامه بیان داشت: طرح کشت داربستی سبزی و صیفی با استفاده از آب شور برای اولین بار در سال زراعی 88 -89 در سطح 31 هزار متر مربع بصورت الگویی در پنج شهرستان و 33 هزارمترمربع در 2 شهرستان به صورت خودجوش توسط کشاورزان با موفقیت اجرا شد.

این مسوول، اضافه کرد: به دنبال موفقیتهای این طرح در افزایش کمی و کیفی محصولات، اجرای طرح در سال زراعی جاری در سطح 5/9 هکتار با تمرکز بر توسعه جزایر از جمله جزیره هرمز در سطح یک  هکتار و بخش نوار ساحلی استان به میزان 5/8 هکتار با اعتبار 950 میلیون ریال به اجرا در می آید.

به گفته ی صادقی، استفاده از منابع آب شور، افزایش کمی و کیفی محصول، بالا بردن راندمان آبیاری، استفاده بهینه از اراضی و اصلاح روش کشت و ترویج کشت های متراکم از اهداف طرح کشت داربستی با استفاده از آب شور (دریا) می باشد.