مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برای تامین گوشت مورد نیاز بازار عید نوروز ( از 15اسفند 90 تا 15 فروردین 91) یک میلیون و 200 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” محمد قریشی” افزود: این میزان جوجه ریزی معادل یکهزار و 920 تن گوشت سفید است که در 61 واحد مرغداری صورت گرفته و وارد بازار می شود و قیمت فروش آن نیز توسط ستاد تنظیم بازار اعلام می شود.
وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 12 میلیون و 270 هزار قطعه جوجه ریزی شده که حدود 19 هزار تن گوشت به بازار مصرف عرضه شده است.
به گفته ی قریشی، در سال جاری تعداد مرغداریهای استان افزایش و به 253 واحد رسید که از این تعداد، 58 واحد جوجه ریزی نداشته اند.
|