مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به فصل برداشت سیب زمینی از مزارع کشاورزی استان گفت: پیش بینی می شود 33 هزار تن محصول سیب زمینی از اراضی سطح زیرکشت این محصول برداشت شود.
به گزارش روابط عمومی سازملن جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” کوروش صادقی” سطح زیرکشت این محصول را یکهزار و 100هکتار عنوان و اضافه کرد: سطوح زیرکشت مربوط به دو شهرستان حاجی آباد و رودان می باشد.
وی، ارقام کشت شده را شامل سانتا، آریندا، دیامونت، پیکاسو، آگریا و ماردونا ذکر کرد وگفت: منطقه شمیل بالا و دشت آشکارا در شهرستان حاجی آباد از عمده مناطق تولید می باشند.
به گفته صادقی، استفاده از ارقام مناسب، نظارت بر مزارع از کاشت تا برداشت ومدیریت بهزراعی محصول توسط شرکتهای مشاوره ای فنی و مهندسی کشاورزی و مکانیزه کشت شدن این محصول از جمله اقدامات انجام شده در خصوص افزایش عملکرد تولید این محصوب می باشد.
کشت سیب زمینی در استان به دو صورت طرح استمرار و خارج از طرح می باشد که در “طرح استمرار”، کاشت از اوایل مهرماه و برداشت نیز در دیماه آغاز می شود و زمان کشت در “خارج از طرح” نیز از آذرماه و برداشت آن از اول اردیبهشت آغاز می شود.