مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : پیش بینی می شود تا  پایان فصل برداشت گوجه، 337هزار و500 تن محصول از مزارع این استان برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان  کورش صادقی سطح زیر کشت این محصول را 14 هزار هکتار عنوان و اظهار کرد: به طور متوسط از هر هکتار 24تن محصول گوجه فرنگی برداشت می شود.

وي سطوح عمده كشت گوجه فرنگي هرمزگان را در شهرستان های میناب ، بندر عباس ، پارسیان ، بندر خمیر و رودان عنوان كرد.

صادقی يادآور شد: محصول گوجه  فرنگي خارج از فصل هرمزگان علاوه بر مصارف استان در بازار ساير استانهاي كشور نيز از شهرت و بازار پسندي مطلوبي برخوردار است.

 
فصل کاشت این محصول از اواسط شهریور تا نیمه آبان ماه وکار برداشت آن نیز از نیمه دوم آذر تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد.