329واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی 6میلیون و700هزارقطعه در هر دوره در هرمزگان فعالیت می کنند که در صورت بازارمناسب  توان تولید 35هزارتن گوشت مرغ در استان وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : با توجه به سیاست گذاری های وزرات جهاد کشاورزی، برای هر استان تعداد جوجه ریزی در سال مشخص شده است.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،مهندس محمد پورطرق افزود: از ابتدای سال تاکنون 10میلیون و 86هزار قطعه در واحد های  مرغ داری استان جوجه ریزی شده است وپیش بینی می شود 16هزارتن گوشت مرغ تولید شود.

وی با بیان اینکه برآورد نیاز استان به گوشت مرغ 29هزارو700تن می باشد اظهار داشت : با توجه به اینکه بخشی از نیاز گوشت مرغ از طریق استان های همجوار تامین می شود با سیاستگزاری های انجام شده تاپایان سال، 22هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.

پورطرق ادامه داد :مناطق عمده تولید گوشت مرغ به شهرستانهای بندرعباس وبستک اختصاص دارد.

وی در انتها گفت : عدم وجود بازار مناسب برای صادرات از مهمترین دغدغه های مرغداران استان می باشد.