هرمزگان درتولید پیاز رتبه اول را در کشور دارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس گفت : سطح زیر کشت پیاز در این منطقه 3هزارو 700هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 135هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، منصور شفیعی افزود: به دلیل اجرای طرح اصلاح الگوی کشت ، سطح کشت پیاز نسبت به سال گذشته 14در صد کاهش ولی به دلیل ارائه مشاوره های فنی به کشاورزان و استفاده از روش های نوین کشت تولید امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش دارد.
وی عنوان کرد : عمده کشت در روستای سرزه خاروک از توابع دهستان شمیل می باشد.
شفیعی گفت : محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای مختلف از جمله تهران ، اصفهان وفارس ارسال می شود.
وی در انتها افزود: فصل برداشت پیاز از اوسط بهمن ماه آغاز وتا اواخر فرودین ماه ادامه دارد.