بشاگرد هرمزگان به دلیل شرایط آب وهوایی تولید کننده سیر با کیفیت وطعم مناسب می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت : سطح زیر کشت محصول سیر در این منطقه 120هکتار است وپیش بینی می شود از این سطح بیش از 700تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، محمد احمدی افزود: به دلیل آموزش بهره برداران و استفاده از بذر مرغوب تولید امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش دارد.
وی یکی از مشکلات سیرکاران را عدم بازار مناسب برای عرضه محصولات خود دانست واظهار داشت : شهرستان های جنوب کرمان از جمله کهنوج ، قلعه گنج ، منوجان وشهرستان میناب از مهمترین بازارهای فروش سیر بشاگرد می باشد.
این مقام مسئول با تاکید براینکه سیر بشاگرد دارای کیفیت وماندگاری بالایی است اظهار داشت : باید با برنامه ریزی مناسب زمینه صادرات این محصول فراهم شود .
احمدی بیان داشت : روستا های تیدر ، برالوی ، کهن بالا، ملکن و شهبابک از مناطق عمده کشت سیر در این منطقه است .
وی افزود : بیش از 50نفر در بشاگرد به تولید سیر مشغول هستند.
احمدی در انتها گفت : برداشت سیر از نیمه دوم اردیبهشت آغاز وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد.