بومی کردن دانش و تکنولوژی تولید بذر سبزی وصیفی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : با توجه به اینکه سالیانه بیش از 77هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سبزی وصیفی اختصاص داده می شود ضرورت دارد دانش و تکنولوژی تولید بذر سبزی وصیفی در این استان بومی شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مهندس ناصر حیدری پوری افزود : سالیانه بیش از 1میلیون و 300هزار تن انواع سبزی وصیفی از جمله پیاز ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، خیار و انواع فلفل دلمه ای در استان تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه دولت برای تامین بذر مورد نیاز بهره برداران هرسال هزینه زیادی می کند تصریح کرد : تولید بذر سبزی وصیفی علاوه بر تامین نیاز داخلی استان از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشد.
حیدری پوری خاطر نشان کرد : برای اجرای طرح های مهم در بخش کشاورزی نقش مردم در سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است .
وی تاکید کرد : در صورت علاقمندی سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی آمادگی دارد برای تولید بذر سبزی وصیفی همکاری لازم را به عمل آورد.