هرمزگان رتبه اول تولید پیاز خارج از فصل در کشور را دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز کشت پیاز خبر داد وگفت : امسال سطح زیر کشت پیاز در استان 9هزارو 308هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 306هزار و 600 تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود:به دلیل افزایش سطح زیرکشت ، عملیات به زراعی و بهره گیری از سیستم آبیاری نوین،تولید امسال نسبت به سال قبل 38درصد افزایش خواهد داشت.

وی عنوان کرد : شهرستانهای رودان ، میناب  و بندرعباس از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان هستند.

امیری زاده با اشاره به اینکه عمده نشاء های مورد نیاز پیاز استان در استان تولید می شود اظهار داشت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ،آذربایجان واصفهان فرستاده می شود.

امیری زاده تصریح کرد : در سال های اخیر به دلیل زیان دهی محصول پیاز، کشت این محصول اقتصادی نبود اما با ایجاد باراندازهای کشاورزی بخشی از پیاز تولیدی استان به کشورهای عراق وروسیه صادر می شود که نقش مهمی در رونق اقتصادی بخش کشاورزی داشته است اما کشاورزان همچنان وضعیت کشت در سایر مناطق و اوضاع بازار محصولات را برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی رصد کنند.

وی افزود : فصل کشت پیاز از اواسط مهر ماه آغازوتا پایان آبان ماه ادامه دارد  .