در هرمزگان 332واحد مرغداری با ظرفیت تولید 6میلیون و800هزار قطعه جوجه در هر دوره فعالیت دارند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت :طرح کاهش سن  و وزن مرغ گوشتی همزمان با سراسر کشور از اول دی ماه سالجاری آغاز شد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، عباس زارعی افزود : در این طرح سن کشتار مرغ 42روز  و وزن لاشه 1.8 تا 2کیلو گرم خواهد بود  و وزن های بالاتر بصورت قطعه بندی عرضه می شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل دامپزشکی استان ، اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام  اجرا گردیده است اظهار داشت : کاهش ضایعات تولید ، تولید صادرات محور ، بهبود وافزایش کیفیت گوشت مرغ ، ایجاد امنیت بهداشتی وشغلی ، ارتقاء سلامت جامعه ،  کاهش هزینه های تولید  و تنظیم بازار از مهمترین اهداف این طرح می باشند.

زارعی خاطر نشان کرد : حداکثر استفاده از سرمایه گذاری های ثابت ، کاهش هزینه استهلاک  ، کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه و  افزایش توان تولید با سرمایه ثابت از مهمترین مزایای این طرح است.

وی افزود :این طرح در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه پایدار و افزایش بهره وری در واحدهای مرغداری اجرایی شده است.