در هرمزگان 332واحد مرغداری با ظرفیت تولید 6میلیون و800هزار قطعه جوجه در هر دوره فعالیت دارند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت :طرح کاهش سن و وزن مرغ گوشتی همزمان با سراسر کشور از اول دی ماه سالجاری آغاز شد.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، عباس زارعی افزود : در این طرح سن کشتار مرغ 42روز و وزن لاشه 1.8 تا 2کیلو گرم خواهد بود و وزن های بالاتر بصورت قطعه بندی عرضه می شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل دامپزشکی استان ، اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام اجرا گردیده است اظهار داشت : کاهش ضایعات تولید ، تولید صادرات محور ، بهبود وافزایش کیفیت گوشت مرغ ، ایجاد امنیت بهداشتی وشغلی ، ارتقاء سلامت جامعه ، کاهش هزینه های تولید و تنظیم بازار از مهمترین اهداف این طرح می باشند.
زارعی خاطر نشان کرد : حداکثر استفاده از سرمایه گذاری های ثابت ، کاهش هزینه استهلاک ، کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه و افزایش توان تولید با سرمایه ثابت از مهمترین مزایای این طرح است.
وی افزود :این طرح در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه پایدار و افزایش بهره وری در واحدهای مرغداری اجرایی شده است.