هرمزگان به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مستعد تولید سیب زمینی است .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت محصول سیب زمینی در استان 536هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 16هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل افزایش سطح کشت و بهره گیری از بذر مرغوب تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.
وی عنوان کرد : شهرستان های حاجی آباد و رودان از مناطق مهم تولید سیب زمینی در استان هستند.
امیری زاده تصریح کرد : پیکاسو ، ارنیدا ، سانتانا از مهمترین ارقام کشت شده می باشند .
وی افزود :محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های فارس ، اصفهان ، قم ارسال و بخشی هم به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
امیری زاده خاطر نشان کرد : فصل برداشت از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد.