به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، نشست بررسی وضعیت فعالیتهای پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس ودریای عمان با حضور معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس ودریای عمان در سالن اجتماعات این پژوهشکده برگزار شد.
دکتر عبدالرسول دریایی در این نشست با اشاره به جایگاه ویژه استان در فعالیت های شیلاتی گفت: خوشبختانه شیلات هرمزگان با کسب مقام نخست تولیدات شیلاتی کشور توانسته بالغ بر 25 درصد تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: کسب مقام نخست تولیدات شیلاتی کشور توسط استان هرمزگان نشان از ظرفیت های بی بدلیل شیلاتی در این استان دارد که خوشبختانه همواره فعالیت های علمی و پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس ودریای عمان یاری رسان شیلات هرمزگان در این مسیر بوده است.
دریایی تصریح کرد: ایجاد توسعه پایدار نیازمند برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت های علمی است که بدون شک پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس ودریای عمان می تواند نقش مهمی داشته باشد.
مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: افق روشن توسعه و پیشرفت بدون شک با پژوهش ، فعالیت علمی و و در کنار آن پیگیری و حمایت میسر خواهد شد و بی شک این مهم نقشی اثرگذاری بر تحول و شکوفایی بیش از پیش فعالیت های شیلاتی دارد .
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و پارک علم و فناوری استان هرمزگان
به منظور اثر بخش نمودن فعالیت های علمی و پژوهشی در زمینه های مختلف و کمک به توسعه و تجاری سازی فناوری های نوین علوم شیلاتی در استان هرمزگان، تفاهم نامه بین پارک علم و فناوری استان هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان منعقد گردید.
گفتنی است؛ این تفاهم نامه همکاری دوجانبه با هدف بهره مندی از امکانات طرفین و توسعه فعالیت های دانش بنیان به امضای دکتر فتی و دکتر مرتضوی رسید.