به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از باغات استان به درختان انبه اختصاص دارد که سالانه حدود ۲۸ هزار تن محصول انبه برداشت می شود.
شهرستان های میناب، رودان، بندرعباس و جاسک از مهمترین مناطق تولید انبه در هرمزگان هستند که بیشترین سطح زیر کشت و تولید این محصول به شهرستان میناب اختصاص دارد.
هرمزگان در تولید انبه دارای رتبه اول کشور است و چهل درصد محصول انبه استان در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف می شود.
تهیه ترشی، پودرانبه، تولید آب انبه، کنسرو، مربا و تازه خوری از مهمترین مزایای تولید انبه است.
زمان برداشت محصول انبه نیز از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد.