به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، سعدالله رحمانی با اعلام این خبر افزود: برداشت رطب از اواخر تیر ماه با ارقام زودرس مانند خنیزی آغاز شده و تا اوایل آبان ماه با برداشت ارقام دیررس مانند خصاب و هلالی ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به مصرف تازهخوری یک هزار و ۵۰۰ تن از محصول تولیدی به صورت خارک و رطب، اظهار داشت: مابقی محصول به شکل خرما برای ذخیره و استفاده در ماههای سرد سال به بازار عرضه میشود همچنین علاوه بر مصرف داخلی در شهرستان، این محصول به مناطق همجوار، استان فارس و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر میشود.
رحمانی تنوع بالای نخیلات را از ویژگیهای این شهرستان دانست و گفت: از مهمترین ارقام تولیدی در بستک میتوان به خاصویی، خنیزی، برحی و حلو اشاره کرد که در نخلستانهای روستاهایی نظیر فتویه، ایلود، کمشک، فاریاب و سایر نقاط شهرستان برداشت میشوند.